fietsenwinkel oudenaarde

Ride, Perfected

Waarom Basso?

 

 

 

Toegevoegd op 10 april 2021
Fietsen Oudenaarde Fietsenwinkel Intwiel

Hoewel er honderden merken bestaan en duizenden modellen, niet elke fiets wordt op dezelfde manier gemaakt! Bij Basso geloven ze dat een fietsframe een verlengde is van de fietser en dus dient dit tot in de kleinste details uitgewerkt te worden. Extreme aandacht voor details dient ervoor te zorgen dat de capaciteiten en de kwaliteiten van de fietser tot een hoger niveau kunnen getild worden. Er is een immense keuze maar er is er maar 1 de beste! RIDE BETTER, RIDE BASSO!

 

Fietsen Oudenaarde Fietsenwinkel Intwiel

Geometrie is veruit het belangrijkste ingrediënt om de perfecte fiets te creëren en net hieraan besteedt Basso ongelooflijk veel aandacht.
Er bestaan ongetwijfeld lichtere, meer aerodynamische fietsen maar geen enkele rijdt en inspireert als een Basso. Iedere vezel in zijn constructie, iedere hoek in zijn geometrie en iedere vorm in een Basso Frame is ontworpen om de totale rijervaring tot stand te brengen!

FUNCTIONALLY BEAUTIFUL, BEAUTIFULLY FUNCTIONAL

Fietsen Oudenaarde Fietsenwinkel Intwiel

Zoals bij elk ECHT Italiaans product, functioneel zijn is niet voldoende. Een design die de tand des tijds doorstaat en die emoties teweegbrengt is op zijn minst noodzakelijk. Elk Basso frame is mooi functioneel maar ook functioneel mooi.
Performantie en vakmanschap gaan nooit uit de mode. Elegant, sober en klassiek design wordt altijd geapprecieerd. Basso combineert beiden.

 

MADE TO RACE, MADE TO LAST

Fietsen Oudenaarde Fietsenwinkel Intwiel

Kwaliteit is niet alleen gebaseerd op performantie maar ook op betrouwbaarheid. Basso produceert race-fietsen die gemaakt zijn om te winnen. Dit is waar Basso zich onderscheidt. Alle onderdelen van een Basso-fiets “are built to last”. Laat je niet beet nemen door zijn elegante uitstraling. De frames zijn ontwikkeld  om seizoen na seizoen dezelfde betrouwbaarheid te verzekeren.

Of je nu wedstrijden rijdt of je gewoon heel hard wil fietsen, je kan er op vetrouwen dat uw Basso-frame alles aankan wat je ervan verwacht… telkens opnieuw. Gemaakt om te racen, klaar voor alles.

DON’T JUDGE A BIKE BY ITS COVER, UNLESS ITS A BASSO

Fietsen Oudenaarde Fietsenwinkel Intwiel

Basso spendeert heel veel tijd aan het ontwikkelen van innovatief en elegant schilderwerk.
Meer dan extreem getalenteerde schilders maken van iedere Basso een extreem mooi kunstwerk. Het mooiste voorbeeld hiervan is het pronkstuk “Basso Diamante SV Cameleon”

Kom gerust langs bij Intwiel aan de Koppenberg en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die u heeft met een Basso-fiets. Bike à la Carte. Kies zelf uw wielset, groepset,…