fietsenwinkel oudenaarde

Jouw fietsenmaker

Uit liefde voor de fiets

Passie doet iets met een mens. En een Flandrien, die heeft passie op overschot. Wim groeide op in de Vlaamse Ardennen en ontdekte al snel de liefde voor de fiets. En die liefde werd alleen maar sterker. Het vertaalde zich in ettelijke kilometers op de fiets, een omscholing tot fietsenmaker en in een brede expertise. Van een eigen Tour de France in Kluisbergen als kind tot een fietsenwinkel aan de Koppenberg: Intwiel wil die liefde voor het fietsen nu overbrengen naar haar klanten.

Fietsenwinkel Intwiel Oudenaarde

Op en naast de weg

Sportieve of gemoedelijke fietsers die op zoek zijn naar kwalitatief materiaal, zijn bij Intwiel aan het juiste adres. In de showroom ontdek je de verschillende types fiets. Drink een koffietje of iets fris en kijk rond. We staan je bij met onderbouwd advies op basis van je vragen en wensen.

Een fiets kan er goed uitzien, maar je wil ook weten hoe hij zich op de weg gedraagt. Geen betere plek om dat te testen dan de Koppenberg. Geniet van je testrit op de mooiste helling van Vlaanderen en breng daarna gerust uitgebreid verslag uit.

Onze showroom

Fietsenwinkel Intwiel Oudenaarde

Jouw ideale match

Iedereen verdient de fiets van zijn of haar dromen. In onze webshop vind je ons totaalaanbod terug. Die fietsen kan je ook in onze showroom te Oudenaarde komen bewonderen. Vind je in onze winkel je zin niet? Dan gaan we graag samen met jou op zoek.

En wanneer je die droomfiets gevonden hebt, dan helpen we je graag op weg om die helemaal op maat af te stellen. Voor de bike fitting werken we samen met een ervaren partner. Zo staat je fiets helemaal in orde voor kilometerslang rijplezier.

Ons aanbod

Neem eens een kijkje in onze webshop

Benieuwd naar ons aanbod ?
Neem alvast een kijkje in onze webshop.

kom kennis maken