fietsenwinkel oudenaarde

Fietsnieuws

Fietsnieuws en tips

We delen onze expertise en de laatste nieuwtjes uit wielerland graag met onze klanten. Hoe vervang je een ketting, waar moet je rekening mee houden wanneer je een fiets koopt? Je komt het hier te weten. Samen met de data en informatie over events en workshops die we regelmatig organiseren.

Basso Palta 2

Uw Basso Palta A la Carte. Ontdek hier de verschillende standaard set-uppen van de Basso Palta

Toegevoegd op 11 oktober 2021
Lees meer

Fiets in de kijker “3T EXPLORO”

Van extreem gravelbeest tot aerodynamische racefiets! Met de 3T Exploro en Exploro Max kan u het allemaal. De Exploro Race ziet er niet alleen snel uit, het is één van de snelste gravel-fietsen ter wereld!!! De Exploro Race klieft door de lucht met minimale weerstand. Een bandbreedte tot 61mm is mogelijk.

Toegevoegd op 4 oktober 2021
Lees meer

CLASSIFIED

Classified heeft voor elkaar gekregen waar talloze wielrenners al lang van droomden: de strakke look en voordelen van een single drive, met een compromisloos versnellingsbereik en naadloze stapgroottes. De Classified POWERSHIFT naaf is een draadloos elektronisch schakelsysteem met twee versnellingen in de achternaaf dat de taak van de voorderailleur overneemt en u onmiddellijk laat schakelen,…

Toegevoegd op 22 september 2021
Lees meer

Superior Team 29 uitgelicht

Bij het ontwikkelen van fietsen gebruikt Superior bikes de ervaring van XCO World Cup rijders en monteurs. Naast fabriekstests, worden de fietsen ook in het Duitse EFBE getest, zodat je in elke situatie op de Superior fietsen kunt vertrouwen, op de meest uitdagende en veeleisende circuits of dagelijks gebruik in de stad. De ervaring die…

Toegevoegd op 19 juni 2021
Lees meer

De Basso Diamante uitgelicht

De Diamante is met de hand gemaakt, in Italië, door Basso, en vertegenwoordigt precies wat een fijne, authentieke Italiaanse racefiets moet zijn. Door enkel de beste hoge modulus carbonvezels van Toray te gebruiken, hebben de ingenieurs van Basso een frame gemaakt dat efficiënt presteert, lang meegaat en uitblinkt op alle terreinen.

Toegevoegd op 19 juni 2021
Lees meer