fietsenwinkel oudenaarde

Events

Ride_perfected_tour_basso

Beste fietsliefhebbers,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Basso en Intwiel de handen ineenslaan voor een onvergetelijke Social Ride op vrijdag 29 maart om 11u. Het wordt een dag vol plezier, fietsen en lekker eten, dus zet deze datum alvast in je agenda!

Waar: Start en aankomst bij Intwiel te Kluisbergen
Wanneer: Vrijdag 29 maart om 11u
Afstand: Ongeveer 50 km

Tijdens deze rit krijg je de kans om de prachtige landschappen rond Kluisbergen te verkennen, terwijl je geniet van het gezelschap van medefietsers. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke rit, deze social ride is voor iedereen toegankelijk.

Na de rit staat er een heerlijke Italiaanse aperitivo op het programma, inclusief pizza en prosecco. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van lekker eten en ervaringen uit te wisselen met andere fietsliefhebbers.

Bovendien zullen er testfietsen van Basso beschikbaar zijn, zodat je de nieuwste modellen kunt uitproberen en zelf kunt ervaren waarom Basso bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

Mis deze kans niet om samen met ons te genieten van een geweldige dag vol fietsplezier, lekker eten en goed gezelschap. Schrijf je snel in en we zien je graag op vrijdag 29 maart om 11u bij Intwiel te Kluisbergen!

Klik hier om je in te schrijven.

Vriendelijke groeten,

Het team van Basso en Intwiel