fietsenwinkel oudenaarde

Vraag jij je soms ook af welke broekzalf het best geschikt is voor u of waarvoor verwarmende zalf eigenlijk juist dient?
Hierbij een overzicht van de meest gebruikte producten van QM Sports Care.
De QM Sports Care producten zijn te verkrijgen bij Intwiel, uw gespecialiseerde fietsenwinkel te Oudenaarde.

Toegevoegd op 19 mei 2021
fietsenwinkel oudenaarde fietsen

Van broekzalf tot verwarmende zalf... QM Sports Care heeft een volledig gamma topkwaliteit producten voor de behandeling van sporters. Met 100% natuurlijke ingrediënten. QM sponsort tal van wielerploegen en atleten (Bora-hansgrohe, Katusha-Alpecin, Quick-Step Floors, Cofidis, Sport Vlaanderen,...)

QM Warming Cream

fietsenwinkel oudenaarde fietsenLicht verwarmende zalf die extra doorbloeding geeft en zo ontstaat er onmiddellijk een goed gevoel in de spieren.
Te gebruiken bij zacht weer of bij indoorsporten.

 

 

QM Hot Cream

fietsenwinkel oudenaarde fietsenVerwarmende zalf met rode pepers die een indringende opwarming geeft aan de spieren, terwijl de huid toch fris blijft.
Te gebruiken bij koud ( <15°) en nat weer.
Matig aanbrengen.

 

 

QM Anti-friction Cream

fietsenwinkel oudenaarde fietsenEen “anti-wrijving” zalf die beschermt, hertstelt en irritatie van de huid voorkomt bij wrijving.
QM4 is ideaal bij normaal weer, terwijl QM4+ door zijn dichtheid aanbevolen wordt bij natte weersomstandigheden.
Aanbrengen op de huid of kwaliteitszeem van de fietsbroek.

QM Anti-friction Cream +

QM sports careEen 100% natuurlijke “anti-wrijving” zalf die beschermt, verzacht en herstelt. Extreem lange hechting op de huid en kwaliteitszeem van de fietsbroek.
Perfect bij nat weer en voor de veeleisende duursporter.

QM Pro Race Chamois

Superior bikes

Op vraag van profrenners en verzorgers werd er een dunnere structuur gemaakt van de befa

amde QM4A+ zalf. Deze zalf heeft dezelfde eigenschappen qua bescherming en werkt ook herstellend bij wondjes. Aanbrengen op de huid of kwaliteitszeem van de fietsbroek.

 

QM Ladies Choice Chamois

Basso bikesDunnere “anti-wrijving” zalf op basis van 100% natuurlijke QM4A+. Voor de vrouwelijke sporter is er een extra ingrediënt toegevoegd, voor minder hinder van wondjes en ongemakken. Aanbrengen op de huid of kwaliteitszeem van de fietsbroek.

 

 

QM Cooling Cream

superior bikesVerkoelende zalf die net zoals de QM15 olie ontwikkeld werd voor het sporten in zeer warm weer of indoor. Geeft een verkoelend effect op de huid en spieren zonder vernauwing van de bloedbanen. Om het ganse lichaam fris te laten aanvoelen. Geniet van 100% prestatievermogen.

 

QM Cooling Oil

QM cooling oilDe QM Cooling Oil werd ontwikkeld net zoals de warme QM22 zalf om te sporten in warme omstandigheden indoor en outdoor. Het verkoelend effect geeft geen vernauwing van de bloedbanen. Dat betekent geen vermindering van bloedtoevoer naar de spieren en geeft daardoor 100% prestatievermogen.