fietsenwinkel oudenaarde

SUPERIOR BIKES

Team 29 Issue

Superior Bikes worden ontwikkeld, ontworpen, getest en gebouwd in het hart van Europa, in Kopřivnice, in het Beskydy-gebergte. Het team bestaat uit fietsliefhebbers, echte racers en experts, die al decennia lang top racefietsen ontwikkelen. Het motto #alwaysrace laat echt zien waar het bij de superior fietsen om draait, hoewel racen niet het enige doel is. Elke fiets die we bouwen moet in elk opzicht superieur zijn: hij moet licht, snel, gemakkelijk te besturen, betrouwbaar en ook comfortabel zijn.

 

Toegevoegd op 19 juni 2021
Superior bikes

Bij het ontwikkelen van fietsen gebruikt Superior bikes de ervaring van XCO World Cup rijders en monteurs. Naast fabriekstests, worden de fietsen ook in het Duitse EFBE getest, zodat je in elke situatie op de Superior fietsen kunt vertrouwen, op de meest uitdagende en veeleisende circuits of dagelijks gebruik in de stad. De ervaring die Superior Bikes opdoet tijdens het ontwikkelen en testen van top racemachines wordt doorgetrokken naar de goedkopere modellen. De instapfietsen of kinderfietsen hebben dezelfde progressieve en moderne geometrie, waardoor ze comfortabel en leuk zijn om te gebruiken, zelfs voor onervaren rijders.

Superior Bikes

Superior Team 29 Issue

Een race hardtail gericht op prestatie.
Zelfs de verf werd weggelaten; het frame heeft alleen een beschermende transparante coating, alleen maar om het lichter te maken.
De verhouding stijfheid/gewicht is tot in de perfectie afgesteld. Het Pro High Modulus carbon materiaal zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en zorgt voor een behoorlijk comfort. De high-end DT Swiss vering is soepel, en de Shimano XTR componenten leveren de beste schakelervaring. Een tubeless wielset van 1.656 g draagt bij aan een vlekkeloze acceleratie. Geniet van een comfortabele rit met ONE1 carbon race onderdelen en een Fizik Antares lichtgewicht racer zadel.

 

 

 

 

Superior Bikes

Wat Superior bikes uniek maakt is het pure, eenvoudige ontwerp, met een focus op functionaliteit. Wij geloven dat boven het gebruik van de beste materialen en technologieën, eenvoud de manier is om je van je fiets te laten houden – niet slechts voor één seizoen, maar voor vele jaren. Kies je fiets, ga erop uit en heb een superieure dag!

 

 

 

Superior Bikes

 

 

Specificaties:
Carbon MTB Race Pro High Modulus topstijf frame, BOOST standaard naven, en binnenrouting
Nieuwe, responsieve DT Swiss F232 ONE O.D.L. vering met 100 mm veerweg
Block Lock balhoofdstel: frame beschermd tegen beschadiging door het stuur
Shimano XTR serie groepset
DT Swiss XR 1700 Spline DB25 tubeless wielset
ONE1 carbon accessoires

 

 

 

 

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES

SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES SUPERIOR BIKES