fietsenwinkel oudenaarde

3T EXPLORO

Ben je op zoek naar fiets waarmee je echt alles kan?
De 3T Exploro is de meest aerodynamische gravelbike die tot op heden ontwikkeld werd!

Toegevoegd op 4 oktober 2021
3T_EXPLOR0_RACE_GRAVELBIKE

Van extreem gravelbeest tot aerodynamische racefiets! Met de 3T Exploro en Exploro Max kan u het allemaal. De Exploro Race ziet er niet alleen snel uit, het is één van de snelste gravel-fietsen ter wereld!!! De Exploro Race klieft door de lucht met minimale weerstand. Een bandbreedte tot 61mm is mogelijk.

3T_GRAVELBIKEVRIJHEID VOOR IEDEREEN
Lang voordat rijden op gravel populair werd, besloten ze bij 3T dat ze sneller en verder wilden rijden op elk terrein.
De 3T Exploro was de eerste die snelheid op de weg en robuustheid in de bergen combineerde, zodat je door de gladde stukken kunt racen en het ruigere werk kunt verpletteren. Eindelijk totale vrijheid!

DE ORIGINELE SNELLE GRAVELBIKE3T_EXPLORO_RACE
De Exploro was baanbrekend op het gebied van aerodynamica voor gravelbikes, zelfs bij windtunneltests met modderige noppenbanden!!!
De in wedstrijden beproefde Exploro-serie geeft je de snelheid die je gewend bent op asfalt en een extra voordeel op gebied van aerodynamica op de open veld- en gravelwegen.

De Exploro Pro/Team fietsen maken gebruik van de laatste generatie van het originele Exploro frame. De Exploro RACE en Exploro MAX fietsen maken allemaal gebruik van het top-end Racemax frame

3T_EXPLORO_MAXDe RACE modellen worden geleverd met 700c wielen en 35-42mm banden, terwijl de MAX modellen worden geleverd met 650b wielen en 54-61mm banden. Met slechts een extra wielset, kunt u een RACE fiets in een MAX fiets veranderen.

Als dit alles nog niet genoeg is… u heeft ook nog eens de keuze tussen een Campagnolo EKAR 1×13, Sram Rival 1X12 of Shimano GRX 1×11 of GRX 2×11!