fietsenwinkel oudenaarde

BASSO ASTRA

 

De Basso Astra is niet zomaar een racefiets...het is een volbloed racepaard!

BASSO ASTRA

Basso Astra Di2 12 speed

Het Astra-model verlegt de grenzen verder dan welke voorafgaande versie ook en doet dat met een flinke dosis stijl. De nieuwste versie van het Astra-model, die volledig binnenshuis wordt geproduceerd door de bekwame handen van het Basso-personeel, bevat heel wat technologie die afkomstig is van zijn broers en zussen van de hogere klasse.

It’s all about the ride!
Trouw aan zijn Basso-dna is de Astra een volbloed racepaard. De rechte voorvork en achterdriehoek zijn qua ontwerp afgeleid van  de SV en hebben als zodanig een vergelijkbaar reactief en responsief rijgedrag.

 

Basso kopen

Gemaakt van 100% 3k Torayca High Modulous Carbon Fiber uit een mix van T700 en MR60 vezels, is de Astra in staat om prestaties te bieden op hetzelfde niveau als de diamante en de diamante SV, met het enige compromis in de vorm van een paar gram extra. De Astra wordt met de hand gemaakt, net als de rest van Basso frames, en is net zo mooi van binnen als van buiten.

Met de Astra heeft Basso een geometrie ontwikkeld die de perfecte combinatie biedt van een vlot rijgedrag, acceleratie en een comfortabele positie voor de lange afstand.

Het balhoofd van de Astra werd samen met de stuurpen en de carbon spacers onder de loep genomen zodat een vlakke en stijve verbinding tussen de onderdelen gecreëerd werd. Dit systeem verbetert zowel de prestaties als de esthetiek.

 

 

Basso dealer België3B Klemsysteem Gen 2
Een totaal verborgen bevestigingsoplossing die zo goed als onzichtbaar is, waarin technologische en esthetische innovatie zijn verweven. Het resultaat is een lichtgewicht, onzichtbaar en sterk geïntegreerd systeem met drie schroeven. Deze Basso-oplossing geeft het 3B-systeem een anti-vibratiefunctie, wat de rijervaring verbetert door het comfort op oneffen en hobbelige oppervlakken te verhogen.

 

 

 

Basso Astra kopenUiteraard kan de Astra net als zijn broertjes en zusjes volledig à la carte worden opgebouwd. Wil je een basso Astra kopen met shimano 105, ultegra, ultegra di2, campagnolo,… alles is mogelijk.Intwiel is een officiële basso dealer.

 

 

 

 

Lees ook het artikel van GRINTA