fietsenwinkel oudenaarde

Factor bikes

Factor Bikes is opgericht met een toewijding aan innovatie, snelheid en prestaties door gebruik te maken van geavanceerde engineering. Factor Bikes vertegenwoordigt de vereniging van technologie en integratie. Met een erfgoed diep in de wereld van motorsport en luchtvaart, zoeken we constant naar manieren om te innoveren in onze ontwerpen en producten.

De motorsporttechnologie die de eerste creaties van Factor heeft helpen definiëren, hebben de industrie verder vooruit geholpen. Deze ontwerpinitiatieven worden nog steeds toegepast in de fietsen van Factor. We zijn niet bang om dingen anders te doen om de technologie vooruit te stuwen.

 

Toegevoegd op 20 augustus 2022
Factor_chris_froome

Alle factorbikes op een rijtje!

Ontwikkeld en ontworpen om de beste fietsen ter wereld te zijn, bieden Factor fietsen fietsers de vrijheid om snel te gaan en plezier te hebben.

Factorbikes zijn niet enkel racefietsen!

AERO

Waar Aero en lichtgewicht elkaar ontmoeten daar vinden we de FACTOR OSTRO EN FACTOR ONE

 OSTRO VAM

Factor_fietsen

AERO- FACTOR ONE
FACTOR_BIKES

ROAD

Voor iedereen die in een heuvelachtig gebied woont, of gewoon geniet van het gevoel van het rijden op een superlichte fiets, is de Factor O2 VAM de ultieme racefiets voor heuvelklimmen, stabiel afdalen, en allround ass kicking.

O2 VAM

FACTOR_O2

GRAVEL

Dat de fietsindustrie fietsen graag indeelt in verschillende segmenten, wil niet zeggen dat elke rit zo makkelijk in te delen is. Voor fietsers die elke dag op zoek zijn naar een fiets met verschillende soorten ondergrond, presteert de Factor ViSTA moeiteloos op gladde wegen, kasseien, grind en alles daartussenin.

FACTOR VISTA

FACTOR_KOPEN

TRIATHLON

Voor serieuze tijdrijders en triatlonracers ! Met de FACTOR SLICK en FACTOR HANZO rijd je niet alleen snel, maar ook comfortabel en efficiënt. Perfect voor Kona of de WorldTour.

FACTOR HANZO

FACTOR_BELGIË

MOUNTAINBIKE

Snelle XC trails vragen om de meest efficiënte, stabiele en lichtgewicht XC en trail fietsen. De mountainbikes van Factor bieden hardtail- en full suspension-oplossingen om de zwaarste uitdagingen aan te gaan!

FACTOR LANDO

FACTOR_DEALER