fietsenwinkel oudenaarde

SUPERIOR XP979

Superior bikes worden ontwikkeld, ontworpen, getest en gebouwd in het hart van Europa.
Ons team bestaat uit fietsenthousiastelingen, echte racers en experts, die al sinds 1993 top racefietsen ontwikkelen.

Het topmodel, de Superior Team XF 29 Factory Racing, wordt ingezet op het allerhoogste niveau (UCI ELITE TEAM). Het team bestaat uit rijders van vele Europese nationaliteiten in verschillende leeftijdscategorieën van junior tot Elite. Ramona Forchini, tweevoudig wereldkampioene XCM, is ook een renster van het team. Het team neemt elk jaar deel aan wereldbekerwedstrijden en het grote doel is om deel te nemen aan het grootste sportevenement op de planeet in Parijs 2024.

 

Toegevoegd op 9 september 2022
Superior_bikes_dealer

SUPERIOR XP979

Mountainbike_oudenaarde

De XP979 combineert een uitgekiemde racegeometrie en hoogtechnologische ontwikkelingen!
Met deze lichtgewicht mountainbike haal je zonder problemen superieure snelheden op zware technische tracks. De korte liggende achtervorken zorgen voor superieure acceleratie en controle op een technisch parcours, en de op afstand te blokkeren Rock Shox SID is de all-terrain responsieve vering. In combinatie met de Schwalbe Racing Ralph en Racing Ray tubeless banden, zorgen de lichte en snelle DT Swiss X1900 Spline wielsets en BOOST standaard naven voor de ideale tractie/snelheidsverhouding. De Deore XT remmen met vlakke bevestiging zijn eenvoudiger af te stellen en hebben een strakker design.

Carbon MTB Race Pro Mid Modulus topstijfheid en comfort frame, BOOST standaard naven, en binnenrouting
Lichtgewicht en sterke complete lockout Rock Shox SID vork met een veerweg van 100 mm
DT Swiss X1900 SPLINE BOOST Tubeless wielset voor een snellere en preciezere rit
Block Lock balhoofdstel: frame beschermd tegen beschadiging door stuur
ONE1 carbon zadelpen

Benieuwd naar de prijs van de Superior XP979? neem dan een kijkje op onze webshop

Bekijk ook zeker de XP979 op youtube! klik hier