fietsenwinkel oudenaarde

FACTOR OSTRO VAM 2024

Ontdek de Nieuwe Factor Ostro Fiets: Lichter, Aerodynamischer en Sneller dan Ooit!

Het wachten is voorbij, want Factor Bikes heeft opnieuw de norm gesteld met de lancering van de indrukwekkende nieuwe Factor Ostro fiets. Voor wielrenliefhebbers die streven naar ultieme prestaties op de weg, is de Ostro een gamechanger. Met verbeteringen op het gebied van gewicht, aerodynamica, snelheid en stijfheid, belooft deze fiets een waar meesterwerk te zijn dat jouw fietservaring naar ongekende hoogten tilt.

Toegevoegd op 14 februari 2024
Factor_ostro_2024

Lichter dan Ooit:

Factor heeft zichzelf overtroffen door de Ostro nog lichter te maken dan zijn voorgangers. Door gebruik te maken van geavanceerde materialen en productietechnieken is het gewicht van de fiets aanzienlijk verminderd, wat resulteert in een responsievere en wendbaardere rijervaring. Elke trap voelt als een vloeiende beweging, waardoor je moeiteloos kilometers kunt verslinden.

Factor_ostro_2024

Aerodynamischer Ontwerp:

De Ostro is ontworpen met een scherp oog voor aerodynamica. Elk aspect van het frame en de componenten is geoptimaliseerd om de luchtweerstand tot een minimum te beperken, wat resulteert in een fiets die sneller is dan ooit tevoren. Of je nu een wedstrijd rijdt of gewoon geniet van een snelle rit in het weekend, de aerodynamische voordelen van de Ostro zullen je verbazen.

Ongeëvenaarde Snelheid:

Dankzij de combinatie van een lichtgewicht ontwerp en een verbeterde aerodynamica, is de Factor Ostro een snelheidsmonster op de weg. Elke trap wordt omgezet in voorwaartse momentum, waardoor je moeiteloos hoge snelheden kunt bereiken en behouden. Of je nu op vlak terrein rijdt of de bergen beklimt, de Ostro zal je verbazen met zijn vermogen om je naar nieuwe snelheidsrecords te stuwen.

 

 

Factor_ostro_nieuw

 

Net zo Stijf:

Hoewel de Ostro lichter en aerodynamischer is dan zijn voorgangers, heeft Factor geen concessies gedaan aan de stijfheid van de fiets. Het frame is ontworpen om torsiestijfheid te maximaliseren, wat resulteert in een responsieve en stabiele rijervaring, zelfs tijdens de meest veeleisende inspanningen. Of je nu sprint, uit het zadel klimt of hard door bochten gaat, de Ostro reageert met vertrouwen en precisie.

 

 

 

Conclusie:

Met de lancering van de nieuwe Factor Ostro fiets zet Factor opnieuw de standaard voor prestatiegerichte racefietsen. Met zijn lichtgewicht ontwerp, verbeterde aerodynamica, indrukwekkende snelheid en ongeëvenaarde stijfheid, is de Ostro de ultieme metgezel voor wielrenners die streven naar topprestaties op de weg. Bereid je voor om je grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken met de Factor Ostro aan je zijde.

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop