fietsenwinkel oudenaarde

Basso Venta R

 

De Basso Venta R is een allrounder en comfort-fiets pur sang!

Basso_venta_2024De nieuwste versie van de Venta R pronkt met een frame en voorvork vervaardigd uit Torayca T700 carbonvezels, wat zowel een lichte constructie als robuuste duurzaamheid garandeert. Door “in-mold” lagerbehuizing zonder extra inserts te integreren, hebben we een opmerkelijke balans bereikt tussen gewichtsvermindering en structurele integriteit, waardoor verbeterde manoeuvreerbaarheid mogelijk is bij alle framegroottes.

Met een royale bandenspeling tot 35 mm kan de Venta R verschillende banddiktes aan, waardoor fietsers veelzijdigheid krijgen om uiteenlopende wegomstandigheden aan te pakken. Wat het gewicht betreft, weegt de complete fiets, in maat 53, slechts 8,8 kg, wat onze toewijding onderstreept om een lichte maar veerkrachtige fietservaring te bieden.

 

 

 

Basso_ventaOp het gebied van design bevatten beide kleuren graphics die dynamisch reageren op licht, met een scala aan boeiende tinten. Als aanvulling op de constructie van het frame omvat het premium pakket een zorgvuldig geselecteerde groepset, Microtech MCT-wielen en het innovatieve 3B Clamp System Gen 2.

De Microtech MCT-wielen, met een velghoogte van 27 mm en een interne breedte van 21 mm, bieden ongeëvenaard comfort en nauwkeurige handling, zelfs op ruwe oppervlakken. Ondertussen biedt het 3B Clamp System Gen 2 een onzichtbare bevestigingsoplossing die zich naadloos integreert met het frame. Bovendien bevat deze 3B CLamp anti-trillings eigenschappen voor een soepelere rit.

De Hartvormige Carbon zadelpen die naadloos geïntegreerd is met het frame en de zadelpenklem, zorgt voor optimaal comfort en prestaties. Bovendien is de fiets uitgerust met Microtech’s Integrated Cables Headset, wat duurzame lagers en moeiteloos sturen garandeert voor nauwkeurige handling.

 

 

Basso_dealerAl met al vertegenwoordigt de Venta R het toppunt van fietsinnovatie, waarbij cutting-edge technologie, hoogwaardige componenten en nauwgezet design worden gecombineerd om een ongeëvenaarde rijervaring te bieden voor enthousiastelingen van elk niveau.

Uiteraard kan u ook de Basso Venta R CUSTOM laten opbouwen door INTWIEL!