fietsenwinkel oudenaarde
Merida_silex

Fietsen voor elke fietser, op maat gemaakt!

Na een korte pauze is het fietsenmerk Merida terug bij Intwiel! Wegens leveringsproblemen hebben we dit gerenommeerde merk een tijd niet kunnen aanbieden, maar daar komt nu verandering in. Merida is terug en we zijn enthousiast om opnieuw met deze veelzijdige fietsen aan de slag te gaan.

Bij Intwiel staan we bekend om onze custom-fietsen. Elk model kan bij ons vanaf het frame helemaal naar jouw wensen opgebouwd worden. We begrijpen dat iedere fietser uniek is en dat zie je terug in onze aanpak: geen standaardoplossingen, maar een fiets die perfect past bij jouw rijstijl en behoeften. Hoewel de mogelijkheden bij Merida voor volledige maatwerkfietsen iets beperkter zijn, vinden we bij Intwiel altijd een creatieve oplossing om toch het gewenste resultaat te bereiken. Bij ons ga je nooit naar huis met een fiets die je bij de eerste de beste winkel tegenkomt—wij zorgen ervoor dat je iets unieks krijgt.

Een groot voordeel van het merk Merida is dat ze een uitgebreid gamma aan fietsen hebben in verschillende prijsklassen. Of je nu een instapmodel zoekt of een high-end fiets, bij Merida vind je altijd een fiets die past bij jouw budget én rijwensen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen met Merida? Kom langs in onze winkel en ontdek hoe we samen de perfecte fiets kunnen creëren!

Merida_reacto_team_replica