fietsenwinkel oudenaarde

ARGON18

ROAD

ARGON18_KOPEN
ARGON18_KOPEN

Argon 18 Nitrogen

Bedrieg de wind
De Nitrogen Disc is Argon 18’s ultieme aero aanbod, gemaakt voor diegenen die de wind willen bedriegen met een gestroomlijnde, race-engineered fiets die een statement maakt waar hij ook gaat. Klassiek wegracegevoel met alle voordelen van aero-engineering, de Nitrogen Disc biedt een stevige, zelfverzekerde rit zonder dat dit ten koste gaat van de levendige respons van een sprinter van wereldklasse. Met een geometrie die klaar is voor wedstrijden en stijfheid te over, biedt de Nitrogen nu een nieuwe geïntegreerde stuurpen en stuur, voor een nog snellere, slankere rit.

Ben jij klaar voor je epische solo ontsnapping of groepssprint?

Argon_18_gallium_cs
Argon18

Argon 18 Gallium CS

Voortbouwend op de technologische knowhow van de Gallium Pro Disc, en nu verkrijgbaar met een half-geïntegreerde cockpit, is de nieuwe Gallium CS Disc de perfecte manier om een stempel te drukken op die lange trainingsdagen, of om te strijden voor rangorde tijdens groepsritten.

ARGON_18_OP_VOORRAAD
ARGON18_DEALER
SUM_PRO
DEALER_ARGON18
FIETSENWINKEL_KLUISBERGEN
argon_18

SUM PRO

Allemaal samen, sneller.
Van de beklimmingen tot de criteriums, je accepteert geen compromissen in aero-prestaties, lichtgewicht voordeel, en vlakke, massasprint handling. CFD analyse toont aan dat de aero-prestaties van de Sum Pro gelijkwaardig zijn aan die van de Nitrogen en 9% sneller zijn dan die van de Gallium Pro Disc.
Een lichtgewicht layup in combinatie met een minimalistische candy clearcoat direct over het carbon. Ontwerpdetails zoals dropped seatstays zorgen voor flexibiliteit op de juiste plaatsen, zodat je stevig in het zadel blijft zitten.

Licht, snel en ontworpen om je de hele dag op de weg te houden, de geheel nieuwe Sum Pro is jouw fiets voor de klassiekers, de criteriums, de beklimmingen… en elke uitdaging die je daartussen vindt.