fietsenwinkel oudenaarde

ISAAC TORUS

Isaac_torus
Isaac_dealer

Ervaar off-road avonturen als nooit tevoren met de gloednieuwe Isaac Torus. Met zijn kenmerkende geometrie is de Torus dé gravelbike bij uitstek voor duurzaamheid. Deze hoogwaardige gravelbike staat garant voor ongekend fietsplezier en presteert moeiteloos op elk terrein. Het gebalanceerde carbon frame biedt de perfecte verhouding tussen gewicht, snelheid en stijfheid. Hierdoor kun je gecontroleerd manoeuvreren over de meest uitdagende paden terwijl ongewenste trillingen worden geabsorbeerd.

Deze stijlvolle gravelbike is gehuld in een donkergroene kleur met zandkleurige accenten. Bevestig extra bidonhouders en draag bagage dankzij de diverse bevestigingspunten op de voorvork, onderbuis, bovenbuis en zitbuis. Hierdoor is deze gravelbike perfect voor lange en meerdaagse gravelavonturen.

Bovendien is de Torus Moss Green uitgerust met een asymmetrische achterbrug die meer ruimte biedt voor de ketting en de kans op kettinglagen op het frame verkleint. De geïntegreerde steekassen en Universele Derailleurhanger (UDH) zorgen ervoor dat deze fiets beschikt over de meest geavanceerde functies.