fietsenwinkel oudenaarde

ISAAC BOSON

De Boson is een uitzonderlijke combinatie van prestaties en comfort, ontworpen om je fietservaring naar nieuwe hoogten te tillen. Laten we bekijken wat deze fiets zo bijzonder maakt:

Isaac_dealer
Isaac
Isaac_boson
Boson_isaac
Isaac Boson

BOSON

  1. Unieke Geometrie: De geometrie van de Boson is afgestemd op duurzaamheid, wat zorgt voor stabiliteit en comfort, zelfs op uitdagende parcours met kasseistroken en lange ritten.
  2. Geavanceerde Carbon Technologie: De constructie van het frame met Geavanceerde Carbon Technologie Dual 30 biedt een opmerkelijke treksterkte van 30 ton per cm2. Dit resulteert in een ultralicht en stijf frame dat de raceprestaties verbetert en effectief schokken van oneffen wegoppervlakken absorbeert.
  3. Ergonomisch Ontwerp: De geometrie van de fiets is ontworpen om een ergonomische houding te bevorderen, waardoor de belasting op de nek en rug tijdens lange ritten wordt verminderd. Deze focus op het comfort van de rijder is essentieel voor het behouden van optimale prestaties gedurende langere perioden.
  4. Isaac Volledig Geïntegreerd Systeem (IFS): De integratie van kabels en leidingen binnen het frame via het Isaac Volledig Geïntegreerde Systeem verbetert de esthetiek en aerodynamica van de fiets. De strakke cockpit, gecreëerd door de verborgen kabels, ziet er niet alleen gestroomlijnd uit, maar vermindert ook de luchtweerstand, wat bijdraagt aan verbeterde snelheid en efficiëntie.
  5. Luxe Uiterlijk: Gehuld in een luxe witte kleur met zwarte decals straalt de Boson Mineral White stijl en verfijning uit, waardoor je comfortabel én in stijl kunt rijden.

Al met al lijkt de Boson Mineral White een perfecte balans te bieden tussen snelheid, stijl en comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor fietsers die topklasse prestaties zoeken op uitdagende parcours en epische ritten.